tis 28 juni

slutade åtta idag men jag har inte gjort något, jag har inte orkat...jag tror att jag stannar hemma och vilar upp mig så mycket det går för att imorn börjar jag 9 och slutar 17...
Imorgon vill jag se navid mondiri och lykke li.. sen kanske något annat om jag hinner med..men ärligt talat vill jag umgås med någon. just nu ser det ut som att jag kommer för gå själv för att se på konsertena...
är det så att jag träffar på någon som vill lyssna på musik imorn så ska jag passa på att se på fler artister!

glad och trött

lyckat dag 2! det här går skit smidigt, vi är fem personer som jobbar som ansvarar för lagret för festivalen. det är uppstyrt och det finns möjlighet att vi får se banden vi vill se. ! wie!!! toppen!!!!
älskar i år detta jobb på peace and love!

mån 27 juni


Hej! jag jobbar på peace idag är det dag nr 2

lörd 25 juni


Hej! tillbaka en sväng utan katt.

fred 24 juni

det känns inte som midsommar, jag har inget planerat förutom jobb. idag är det sista arbetspasset innan jag åker upp till borlänge för att träffa pojkvän och vänner och jobb på peace and love.

trevlig midsommar...

tors 23 juni

För er som inte visste så grundades Glitter i Söderköping så där finns en fabrik där de tillverkar smyckerna. Ett pluss till söderköping för att vid kanalen finns det en outlet glitter affär. I och med att jag börjar få långt hår behöver jag diadem och panband. Jag tog cykeln ner dit idag!






priserna där inne är från 5 kr till 50 kr! undebart! och det är inte billiga smycken. smycken som har kostat hundra kronor kostar 25 kronor.


dessa hittade jag, jag hittade ett halsband och broscher men jag hade bara 40 kr så jag satsade på hårband.
den svarta kostade 10, den röda 5 och den vita 25. ska lätt ner där igen när jag har fått lön och då ska köpa ett halsband för 25 och en brosch för 25!

Alla som kommer till söderköping rekomenderar jag starkt och gå till denna butik som ligger vid kanalen mitt emot alla båtar.

natthumor


:D

ons 22 juni


Hej! Grattis toka!

sommar


hej, pyssel med lillasyster

tis 21 juni

jobb jobb jobb!!! har jobbat idag, fick gå upp klockan kvart i sex imorse. ikväll blir det promenad!

mån 20 juni

Idag har jag försökt att sola men solen tittade inte fram så ofta idag på morgonen. har även jobbat ett pass idag och imorn väntar ännu ett pass.

HEJ!


Idag har det regnat hela dagen och då provade jag på att göra en sånhär
kortfilmsnutt som många gör nu, tyckte att det blev ok, men det var kul.
ska se om jag kommer göra fler så att man blir bättre på det.

Fåglar


Idag cyklade jag och mamma till ställe som heter Mem, där är första slussen till Söderköping. Längre än så här kommer man inte med fötterna.







Fåglar har vackra konturer...till och med en fiskmås.



lörd 18 juni

Idag såg jag emot att sola...men det är bara en massa mörka moln där ute. så nu städar jag mitt rum. ska se om jag ska satsa på vettiga saker. hmm som att plugga matte kanske? haha har tenta i augusti och måste klara den. mhihihi!
så det finns fördelar med dåligt väder man kan göra bra saker som behövs göras utan att känna ångest för att man borde vara ute och sola och bada.

shoes!

Har köpt två par skor! de kommer bli några av mina favoriter! wie!
I en dåligsyn perspektiv får ni se de.

här har vi de! rosa convers kopior! har börjat starkt tycka om rosa nu. <3


den här typen av skor har jaga letat efter lääänge! äntligen har jag hittat de! <3

dreamercat!


han är fin han men ack så jobbig ibland. detta är i från borlänge. ska försöka ta lite bilder här från söderköping.

slut!

dagen är över! eller jobbet är klart för dagen, i och med att jag inte sov så mycket så blir det vila nu. kanske powernappa.

godnatt!

ja det här med att sova

jag borde sova nu, imorn ska jag upp kvart i sex för att jobba klockan sju. hmm vill inte tänka på hur många timmars sömn jag kommer att få! hahaha
Idag träffade jag en vän och vi gick väldigt mycket idag, vi var väldigt aktiva :) jag har försökt att vara nyttig nu när jag är hemma men sen jag kom hem till sörping har jag ätit något sött varje dag på jobbet, på mötet hos kompis och med kompis. det  är inte lätt haha! Imorn hoppas jag att jag slipper sötsaker på jobbet!
wish me luck!
godnatt kanske

ons 15 juni

God morgon! jag vaknade vid tolv. jag känner mig utvilad. jag hade hoppats på att vakna lite tidigare för att jag har en god vän som kommer att komma idag i eftermiddag och jag vill hinna göra lite nyttiga saker innan,men äsch! haha. Om det är fint väder åker vi iväg till ett badställe och solar och eventuellt badar. om det är dåligt så ska vi se på en film.
En bra dag helt enkelt!

Nu Frukost!



fake or real honesty



vet inte om ni ser, men iallafall, idag är det första gången någon utrycker sig att de inte tycker om min musik. hmm det kändes lite men sen vet jag att det låter bra. men kanske just det videoklippet är inte bra? fast han verkade lite fjortis och jag brukar inte bry mig om fjortis-personer. hmm ska fokusera på det positiva jag får höra. men man blir lite ställd först. han kanske är bara riktigt ärlig?
men jag vet att denna bransch är tuff, jag misstänker att jag kommer  höra en del sånna här saker nu...vad var det vi sa Karro?
när folk inte tycker om än så betyder det att man har blivit uppmärksammad och att man har kommit en bit på vägen i musikkarriären.


man måste tro och satsa. annars faller man.



tis 14 juni

Idag har jag varit på en väldigt lång informationsmöte. skönt att man får lön.
just nu är det pepp inför peace and love! ska jobba hela veckan men endast åtta timmar per dag och det kommer inte bli senare än klockan 23.00 så om jag skulle jobba på kvällen på lördag så kan man iallafall hinna se någon stor konsert på kvällen som slutat 01.00 typ. dessa är de band jag är sugna att se på, antagligen kommer jag inte få se alla men så är det när det är festival :)

Bob Dylan [US]
The Strokes [US]
Kings of Leon [US]
M.I.A. [UK]'

30 Seconds To Mars [US]
The Ark & Dalasinfoniettan
Mando Diao
Lykke Li
Ziggy Marley [JM]
Hoola Bandoola Band
bob hund
Timbuktu
Säkert!
Kapten Röd
Rebecca & Fiona


sen är det säkert mer band man vill se! men mer planering blir det när man får artistschemat och sitt eget schema.
ps: den med tjock text är de jag ska piriotera :)

mån 13 juni

Idag jobbade jag mitt första pass på jobbet, och jag vill bara säga att jag är väldigt nöjd med jobbet. I sommar kommer jag jobba som vårdare i ett hemboende, det är trevlig personal och inte så krävande, (hittils).
denna sommar kommer jag planera mycket inför hösten. I Höst händer en del saker och jag måste få ihop allt som måste göras. :) jag har några projekt som jag verkligen brinner för och jag vill verkligen att det ska bli av. vill inte att mina idéer ska hamnas i glömskan.
mer om idéerna kommer jag ta upp längre fram när jag har fåt ihop det ordentligt. :)
men en sak kan jag avslöja att det är en musikvideo på gång.

besos

att dansa loss och vara en annan

I lördags var jag på smygstart av peace and love, de anordnade en konsert med några band som höll på hela kvällen! underbart! var det!

Mankind otroligt bra live, mycket glädje och dans! sånt gillar vi!


Marygold



The Sigourney Weaver, också väldigt bra live!



Goodlooking trash, bra live, inte lika kaxiga som de brukade vara :)


Hanna Turi!, vilken röst!


Sugarplum fairy, här dansade jag loss tills jag blev dyblöt!wie!

Att sjunga med hjärtat



http://www.peaceandlove.nu/cafe/

Igår var det spelningen på cafe peace and love, det gick bra och det var roligt! Efter jag varit med Idol så har jag börjat överanalysera mig själv när jag sjunger, jag tänker på utal  och hur jag spelar, det var lite jobbigt. men det lär nog gå över snart. det är bra att jag tänker på det annars med måtta så jag kan förbättra mig, men på scen är det jobbigt och jag tror att det syns ibland. aja men fick höra att jag hade utvecklats igår så jag är nöjd.


scenen, blåste upp ballonger för att det är fint!



maten som jag fick! kyckling sallad med soltorkadetomater och fetaost. mums!



Publiken! endast killar i början när jag spela sedan droppade in lite tjejer.




fred 10 juni

jag hade allt planerat, jag skulle lägga mig i sängen med frukost, datorn, katten och gitarren för att jobba med det sista i uppsatsen och öva inför imorn. men!!!! så spiller jag juice i sängen och får bädda om och ta bort mellan madrassen. nu ligger jag äntligen till rätta! nu ska jag föröska äta youghourt utan att spilla den!

ibland kan man leva livet på ett annorlunda sätt

Igår var det fest, jag orkade inte gå dit, jag ändrade mig i sista sekund eller jag hade väldigt svårt att bestäma mig, jag gjorde mig iallafall ordning för fest och sen när jag skulle gå och ta bussen ångrade jag mig. det blev utgång med katten istället.
















bahaha älskar denna, det ser ut som det är bara ett huvud!

Distance (demo)


nu ligger detta ute, det är en låt från första demon. enjoy!

sjunga!


nu får jag rycka in med en spelning på fredag! det kommer bli härligt och det kommer vara i peace and love caféet!
underbart!

ons 8 juni - jag vill kunna stanna tiden




















two hearted person


skönt att bli av med den här låten och fokusera på en lite gladare låt :)

tis 7 juni


Hej! min plats i köket, sitter just nu och läser en annans uppsats!
imorn är det ventliering och sen sommar!

songwriter

nu har jag ännu en låt på gång, just nu skriver jag av mig en massa och sen när de blir klara spelar jag in de och lägger upp de på tuben, gör inget att det är bara sång och gitarr. jag gör större arr senare.

sön 5 juni


Idag träffade jag denna tös!



vi åt Sushi! nam nam nam nam

demo


hej demo nr 2!

Dream


hej, nu är detta ute på tuben! :D

lörd 4 juni

God morgon lördag!
jag har mens och ska fira det med en onyttig frukost! bacon med äggröra och en kopp kaffe. bahaha!

May I love you again


hej med lite krångel lyckades jag bli en såndär youtube artist

ps: ha inte så hög volym, det blev knasigt med ljudnivån ibland, när jag tar i:P

fre 3 juni


Hej flummig artist!

tors 2 juni


hej du! i mitt hår!

tips


har ni övat på detta? har hört dock att man kan öva på äpplen :D


ons 1 juni

jag tror att jag var lite kickass iallafall





Design by Jaggu!